Εξοπλισμός και ανακαίνιση καταστημάτων ΟΠΑΠ

 

Η R & C με την έντονη παρουσία της στο χώρο της ανακαίνισης πρακτορείων ΟΠΑΠ σύμφωνα πάντα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές της εταιρική εικόνας του ΟΠΑΠ, είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει στους πράκτορες που επιθυμούν να ανανεώσουν, να ανακατασκευάσουν ή να δημιουργήσουν από την αρχή το κατάστημά τους όλες τις υπηρεσίες για την επίτευξη του στόχου τους.

Το τεχνικό και δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας, αποτελείται από έμπειρους επιστήμονες κάθε ειδικότητας, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνικούς, που έχουν την ικανότητα να σας παρέχουν κάθε δυνατή υπηρεσία και συμβολή για την ικανοποίηση των αναγκών σας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, που εξειδικεύεται στην κατασκευή και ανακαίνιση πρακτορείων ΟΠΑΠ, βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, με γνώμονα την επίτευξη ενός άρτιου και ποιοτικού αποτελέσματος, που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις επιθυμίες σας και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Η αισθητική αναβάθμιση και η μοναδικότητα του χώρου, αποτελούν για την εταιρία μας τον απόλυτο στόχο, και για το λόγο αυτό εστιάζουμε στο προσωπικό στυλ και την ιδιαιτερότητά σας, προσφέροντάς σας ευέλικτες λύσεις που χαρακτηρίζονται από καινοτόμες ιδέες, μοντέρνο και πρωτοποριακό στυλ, και ατμόσφαιρα που θα κάνει το χώρο σας να ξεχωρίζει, δίνοντάς σας ένα σαφές προβάδισμα συγκριτικά με άλλους, συντηρητικούς και ξεπερασμένους διακοσμημένους χώρους.

 

Η εταιρία μας σας προσφέρει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, με υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό καταστημάτων ΟΠΑΠ, καθώς και εξοπλισμό εσωτερικού χώρου, που μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών κάθε ειδικότητας σχετικής με την ανακαίνιση και κατασκευή πρακτορείων ΟΠΑΠ, αλλά και τους πάντα συνεπείς και έμπειρους προμηθευτές μας, εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας ποιότητα, μειωμένο κόστος και μικρούς χρόνους παράδοσης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία και τη σωστή διαρρύθμιση του χώρου.

Κατά το πρώτο στάδιο της συνεργασίας μας, οι έμπειροι συνεργάτες μας θα επισκεφθούν το χώρο σας και θα συζητήσουν διεξοδικά μαζί σας, προκειμένου να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση του χώρου και να αντιληφθούν σε βάθος τις επιθυμίες και τη δική σας ιδιαίτερη προσωπικότητα. Αμέσως μετά, σε σύντομο χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και άμεση επαφή μαζί σας, το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας θα σας παρέχει μια πλήρη προσφορά και μια πρώτη αποτύπωση των σχεδίων, συνοδευόμενη από αναλυτική περιγραφή του κοστολογίου των εργασιών και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Αφού πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμητές από εσάς τροποποιήσεις, έρχεται η ώρα να δεχθείτε τις υπηρεσίες μας, να αφεθείτε στην εξυπηρέτηση του ανθρώπινου δυναμικού μας, και να απολαύσετε στο τέλος το ιδανικό για σας αποτέλεσμα.

Με τη βεβαιότητα ότι η εταιρία μας είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς που θέλετε να πραγματοποιήσετε την ολική ή μερική ανακαίνιση του καταστήματός σας ή την κατασκευή ενός νέου πρακτορείου ΟΠΑΠ… είμαστε στη διάθεσή σας και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!